Pricerunner Købsgaranti:

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Få Pricerunner Købsgaranti i dag.

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Som den førende tjeneste til produkt- og prissammenligninger hjælper PriceRunner hver måned mere end en million danskere med at finde den bedste pris. PriceRunner blev grundlagt i 2000 og har altid været uafhængig og gratis at bruge.

Kundeservice:

Da der grundet travlhed, kan forekomme perioder hvor vi ikke kan besvare dit opkald, benyt i stedet kontaktformularen, som du finder under punktet “Kontakt”.

Kundeservice telefonnummer: (+45) 28591838 (hverdage fra kl. 11 til kl. 14)

EU online-klageløsning:

Vi er forpligtet til at informere dig om linket til online tvistbilæggelse i forbindelse med tvister på forbrugerområdet, i overensstemmelse med EU-forordning nr 524/2013 .: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Vilkår og betingelser

Afgivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt.

Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes: “tastefejl eller udsolgte situationer”

Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været gengivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet at vi har modtaget din bestilling. Vi har desværre ikke mulighed for at gensende bestillingsbekræftelse via e-mail

Alle priser er inkl. moms og gebyrer.

Når du handler med Bricks3000.dk indgås aftaler kun på følgende sprog: Dansk

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Bricks3000.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling

Der kan betales med Dankort & Visa Dankort, VISA, Mastercard, Mobilepay samt Paypal.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Betalingsgebyr for Kreditkort
Danske Betalingskort (Udstedt i DK)
Dankort og VISA/Dankort (Gratis)

MasterCard (1,50% af subtotal, dog min. DKK 1,95)

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Bricks3000.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os eller en af vores samhandelspartnere, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Varen(e) tilhører Bricks3000.dk indtil betalingen er godkendt af bank eller lign.

Levering

Alle ordrer leveres med GLS mod betaling. Bemærk at der er 1-2 dages leveringstid med GLS.

Ønskes speciel forsendelse kan dette aftales evt. mod gebyr.

Undersøg ALTID emballagen grundigt, også selvom fragtleverandøren har travlt, det er nemlig dit ansvar at kvittere for at varen er i orden på det tidspunkt du har overtaget den. Vi anbefaler at der reklameres over skjulte skader senest førstkommende hverdag kl 12:00, da dette letter bevisbyrden over for transportør/lager væsentligt.

Hvis du finder skjulte skader på varen (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), kontakt da straks fragtleverandøren og påberåb dig dette.

Ordren leveres til postkasse eller hoveddør i gadeniveau, hvis ikke andet er aftalt.

Hvis emballagen var i orden, og varen mod forventning ikke er i orden bedes du påberåbe dig fejl og mangler vedr. transport umiddelbart efter leveringen. Så vi kan sørge for ombytningen.

Reklamationsret

Når du handler på Bricks3000.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd eller som følge almindelig opstået slid ved brug af produktet.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Tlf. (+45) 28591838
Email:
kundeservice@bricks3000.dk

Du skal være opmærksom på sliddele ikke er dækket ind under de 24 mdr. reklamationsret, samt at fejl eller mangler som er opstået af fejlagtig brug eller manglende vedligeholdelse heller ikke er dækket af garantien.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.Bricks3000.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved anvende vores kontaktformular eller ved telefonisk henvendelse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale returomkostningerne for at sende varen retur.

Varen skal sendes med omdeling til:

Bricks3000.dk

Stjernegade 20A
3000 Helsingør

Tlf. (+45) 28591838
Email:
kundeservice@bricks3000.dk

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto via det benyttede betalingskort.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Ved varereturnering husk altid at vedlægge dokumentation for købet i form af faktura, så vi kan indsætte pengene ind på den rigtige konto.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer med mangler, kan der i visse tilfælde ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, eller til det kreditkort som er anvendt til betalingen. Hvis beløbet er overført fra en konto skal Bricks3000.dk bruge oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Handelsbetingelser for Firmaer og institioner

Handelsbetingelserne er som ovenstående, dog er der ikke 14 dages fortrydelsesret samt reklamationstretten løber kun 12 mdr. kontakt evt. Bricks3000 på telefon: (+45) 28591838, for ydeligere info

Ydermere skal firmaer og institutioner være særlig opmærksom på at vores produkter ofte er produceret til privat brug, og af denne grund kan reklamationsretten blive begrænset, hvis produktet bliver brugt i et omfang der ikke er tiltænkt det pågældende produkt, kontakt gerne salg om forholdsregler før i ligger en ordre eller alternativ den enkelte producent.

Forbehold

Ansvar og sprog vedr. website, E-handel, service og andre fejl på siden: Bricks3000.dk kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer. Alle rettigheder forbeholdes. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse eller mangfoldiggørelse af Bricks3000.dk er ikke tilladt ifølge gældende dansk lov om ophavsret.

Om Bricks3000.dk

Bricks3000.dk er godkendt af, og arbejder tæt sammen med LEGO i Danmark. Vi sælger og leverer LEGO produkter til privatkunder og virksomheder i Danmark.

Ejer: Hanscon ApS.

CVR nr: 36956976.

Firmaadresse: Ryesgade 54, 2100 København Ø.(Dette er ikke beliggenheden af den fysiske butik, som ligger i Helsingør)

Telefon: (+45) 28591838

Mail: kundeservice@bricks3000.dk

Webmaster: EHDK

Sikker betaling

Betalingsmuligheder i webshoppen

https://bricks3000.dk/wp-content/uploads/2018/01/dankort128-1.png

Der kan betales med: Dankort, VISA-Dankort, VISA, MasterCard, PayPal og Mobilepay

Quickpay

Bricks3000.dk anvender Quickpay til modtagelse af betaling via kreditkort.

QuickPay er en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes betalingskort.

QuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret.

Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata – og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.

SSL-kryptering i al kommunikation

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem kunder, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe betalingskort-nummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i browseren. Denne aktiveres automatisk, når der handles. Der skal derfor ikke installeres ekstra software for at kunne handle vha. SSL.

Virksomhedsinformation

Juridisk navn: Hanscon

Organisationsform ApS

CVR. nr. 36956976

Adresse: Ryesgade 54. 2100 København Ø

E-mailadresse: kundeservice@bricks3000.dk

Telefonnummer: (+45) 28591838 (hverdage fra 11 -14)

Etableringsår 2015

GDPR

Bricks3000.dk lever op til de nye EU-krav, der træder i kraft den 25. maj 2018

GDPR er en ny Europæisk persondatalov der træder i kraft d. 25. maj. Formålet med GDPR er at have de samme databeskyttelseslove i alle EU-medlemsstater og at give borgerne mere kontrol over, hvordan og hvornår deres data anvendes.

Vil du have alle dine data slettet med det samme, skriv da en mail til: kundeservice@bricks3000.dk

Selvom GDPR er en EU-forordning, er enhver virksomhed, der markedsfører varer eller tjenesteydelser til EU-borgere, uanset hvor den er beliggende, omfattet af forordningen.

ErhvervsHjemmesider.dk ApS leverer webhotel til Bricks3000.dk, og er dermed vores databehandler. Pakkelabels er ligeledes databehandler for Bricks3000.dk
Vores databehandleraftaler tager udgangspunkt i Datatilsynets standardaftale med få tilpasninger således, at den passer til vores forretning og ydelse. Databehandleraftalen for Erhvervshjemmesider.dk er lavet i samarbejde med HEJM Advokater, hvorfor du som kunde kan forvente en professionel aftale.

Klik her for at gå til databebehandleraftalen
Klik her for at gå til forretningsbetingelser

Klik her for databehandleraftalen for Pakkelabels.dk

Databehandleraftalerne vil være gældende fra den 25. maj 2018.

Hvis du måtte have spørgsmål eller tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen

Bricks3000.dk

Cookies

Cookies på Bricks3000.dk

Når du besøger Bricks3000.dk, informeres du om, at der bruges cookies på websitet. Cookies er med til at få Bricks3000.dk til at fungere optimalt og bruges til at indsamle statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Samtidig gør cookies det muligt at personalisere sitet, så det bliver relevant for dig.

Hvad er en cookie?

Langt de fleste websites bruger cookies. En Cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din computer. Det gør det muligt at genkende din computer og forbedre brugervenligheden på et website, ved at huske de valg som du foretager. Vær ikke bekymret, en cookie kan ikke indeholde virus eller andre skadelige programmer.

Eksempelvis bruges cookies til at huske, hvad du har lagt i en indkøbskurv, eller at du er logget ind. Samtidig gør cookies det muligt at se, hvordan du har bevæget dig rundt på et website som indhold kan optimeres ud fra, så du lettere kan finde rundt på et site fremover.

Cookies kan have forskellige ‘udløbsdatoer’. Visse cookies bliver slettet, når du lukker for din internetbrowser eller computer, mens andre bliver gemt.

Hvad bruges cookies til på Bricks3000.dk?

På Bricks3000.dk bruges cookies til følgende:

– Funktionelle cookies

– Cookies til analyseformål

Funktionelle cookies

Vores funktionelle cookies registrerer oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten på Bricks3000.dk. Uden disse cookies ville f.eks. din indkøbskurv ikke blive gemt fra et besøg på siden til næste gang du besøger siden. De fleste funktionelle cookies på Bricks3000.dk er lavet specifikt til at virke på sitet, men der sættes også 3. part cookies.

Cookies til analyseformål

Cookies til analyseformål indsamler overordnet information om din og andres vej gennem Bricks3000.dk. De analytiske cookies er lavet specifikt til at virke på Bricks3000.dk.

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Nedenfor er vejledninger til, hvordan du håndterer cookies i de mest populære browsere:

– Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/products/windows?os=windows-10

– Mozilla Firefox : https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder

– Google Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

– Safari: https://support.apple.com/da-dk/HT201265

EU online-klageløsning (ODR)

EU online-klageløsning:

Vi er forpligtet til at informere dig om linket til online tvistbilæggelse i forbindelse med tvister på forbrugerområdet, i overensstemmelse med EU-forordning nr 524/2013 .:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage